Outsourcing Total Marketing Vorp Marketing

Outsourcing Total Marketing

Vorp Marketing Vam nudi konsalting sa stručnim osobljem

Jasan marketing plan je kamen temeljac svakog strateškog konsaltinga za mala i srednja preduzeća. To je srce svega što ovde u Vorp-u radimo. Ukoliko imate problema pri ostvarivanju marketinških ciljeva, imate nekakvih nedoumica ili bilo kakvih drugih poteškoća, možete zakazati konsalting kod nas i popričati sa našim stručnim timom, koji će se potruditi da Vam u što kraćem roku pomognu da pronađete rešenje i podignete Vaše poslovanje na viši nivo.

S vremena na vreme, sva mala i srednja preduzeća trebaju da se zaustave i postave sebi nekoliko pitanja:
Ko smo mi?
Šta mi nudimo potrošaču ili klijentu, i zbog čega?
Šta nas čini uspešnim?
Koje ideje i ciljeve imate za ostvarenje u budućnosti?
Šta je potrebno da bi ste to i ostvarili?

 Mi vam možemo pomoći u formulisanju i izradi biznis plana ili oko poboljšanja postojećeg.
Ukoliko ste u potrazi za konsultatntom za mala i srednja preduzeća, kako bi Vam pomagao u potrazi odgovora na ključna pitanja, Vorp marketing osoblje je veoma obučeno ne samo da Vam pruži odgovore, već i da Vas pažljivo sasluša i informiše koji bi naredni koraci bili ka rešavanju određenog problema. Nama predstavlja čast i zadovoljstvo da pružamo našim klijentima znanje i posmatramo kako oni ostvaruju sve svoje ciljeve.

OTM

Outsourcing Total Marketing

Outsourcing Total Marketing (OTM) je business opredeljenje u kojem se celokupna aktivnost preduzeća u domenu marketinga iznajmljuje. U Evropi, OTM koncept uglavnom preuzimaju mala i srednja preduzeća, porodične firme ili kompanije u razvoju. Naime, profesionalni i višedimenzionalni marketing sektor zahteva nekoliko stalno zaposlenih, visoko obrazovanih i kvalitetnih kadrova. Malo ili srednje preduzeće, koje se opredeli za takvo formiranje sopstvenog marketinga, čak ni tada nema sve u svojoj kući. Opet je prinuđeno da plaća spoljne usluge različitih agencija, dizajnera, kreativaca, i slično. Sa Outsourcing Total Marketing konceptom, uz mnogo manje troškove i uz potpunu fleksibilnost, svaka kompanija dobija više – za manje.

Vorp Marketing je sopstvenim radom zaslužio titulu Prve Srpske OTM Kompanije. Tokom svog razvoja nosili smo se mišlju da svako ko hoće nešto da učini, nađe način a ko neće ništa, nađe opravdanje. Mi smo stvorili idealan koncept, idealnu strukturu i potpuni, totalan marketing. Način saradnje je jednostavan. Pozovite, dolazimo do vas, sagledavamo business, predlažemo rešenja i krećemo u akciju. Postajemo vaš Marketing Sektor.

Mnogi greše iz straha da ne pogreše. Mi nismo od tih, a vi?

Zakažite besplatne konsultacije​