Instagram oglašavanje

Instagram logo

Sa zajednicom koja broji više od 500 miliona korisnika, Instagram je jedna od najvećih svetskih mobilnih platformi za oglašavanje.

Ukoliko odaberu oglašavanje putem Instagrama, preduzeća mogu deliti svoje priče sa aktivnom publikom, u kreativnom, kvalitetnom i zdravom okruženju i ostvariti rezultate putem svoje reklame. Instagram oglasi su sada dostupni globalno za sva preduzeća kako velika, a tako i mala.

Instagram oglašavanje

Instagram predstavlja rešenje end-to-end oglašavanja, koje pokreće i ostvaruje realne poslovne rezultate. Putem instagram reklama možete povećati svest o brendu, poslati poruku ciljnim korisnicima, navesti ih da posete sajt ili preuzimu aplikaciju za mobilne uređaje. Takođe, postoji niz opcija za targetiranje određene ciljne grupe kao što je slučaj sa facebook targetiranjem.

Reklame se na instagramu mogu prikazivati kao fotografije, video snimci, rotirajuće fotografije (Carousel).[/vc_row]

Foto reklama

Foto reklama

Sa reklamama u formatu fotografije, preduzeća mogu ispričati svoju priču kroz prelepu i zanimljivu fotografiju. Ona može inspirisati ljude da vide vaš brend na drugačiji način i iz drugog ugla, a pritom preduzmu određenu akciju. Ovaj vid oglašavanja nudi jasnu, jednostavnu i lepu reklamu.

Video reklama

Video reklama

Video reklame nude isti vizualni kvalitet kao i foto reklame, s tom razlikom što poseduju zvuk i mogu probuditi emocije kod gledalaca. Sada, možete postaviti video u trajanju od 60 sekundi u landscape formatu.

Carousel reklama

Carousel reklama

Carousel reklame donose dodatne lejere foto reklamama. Ljudi na njima mogu listati, kako bi videli dodatne fotografije i dugme poziva na akciju koje ih vode na web stranicu gde mogu pronaći više informacija.

Instagram je u principu platforma koja omogućava svima da za vrlo kratko vreme i na zabavan način vide ko ste Vi i čime se bavite.