Predrag Oluić

CEO & Founder

Davne 2010. godine sa malo novca, dobrom idejom i obiljem volje, osnovao sam marketinšku agenciju “Vorp Distribucija” koja je vremenom svoje ime promenila u “Vorp Marketing”. U početku je bilo teško, mnogo posla a malo odgovora, ali upornost i volja za radom su uvek bili jači od svih izazova. Od tada do danas uspeli smo da zadovoljimo zahteve veoma velikog broja klijenata, počev od malih porodičnih firmi do kompanija sa svetskom reputacijom.

Uvidevši da internet marketing, odnosno internet oglašavanje uzima maha u svetu, pa i kod nas, uspostavili smo vezu sa renomiranim oglašivačima iz inostranstva, licencirali delatnost i osposobili se za rad i na tom polju. Danas smo u stanju da našim klijentima ponudimo oglašavanje na najpopularnijim društvenim mrežama i pretraživačima: Facebook, Instagram, Google itd.. Pored toga, Web Design, odnosno profesionalna izrada i održavanje Web stranica, kao prirodan nastavak proširenja naše internet specijalizacije, pokazao se kao pravi pogodak.

Naravno, dizajniranje proizvoda, brending, project management, produkcija reklama, media buying, deo su poslova koje svakodnevno obavljamo. Drugim rečima, vremenom smo se osposobili da pružimo kompletnu marketing uslugu svakom, pa i najzahtevnijem klijentu. Postali smo jedina kompanija u Srbiji koja sklapa ugovore za Outsourcing Total Marketing. Mala i srednja preduzeća su brzo shvatila prednost kompletne, profesionalne i pravovremene usluge po ceni jednog ili dva stalno zaposlena radnika, sagledale sve prednosti takve saradnje i ukazali nam poverenje.

Naše aktivnosti rastu iz dana u dan, a zadovoljstvo stvaranja čini nas proaktivnim. Nikada ne zaboravljamo da se nepobedivost krije u nama, a slabost u protivniku. Na pobedu se može uticati.